Vastgoedonderhoud Eindhoven

Vastgoedonderhoud voor bedrijven en instellingen

Schildersbedrijf VAN LAERE is een erkend Sikkens VAKSCHILDERS bedrijf. Dit houdt in: vastgoedonderhoud gedaan door vakmensen die ondersteund worden door Sikkens, fabrikant van de meest hoogwaardige verfproducten ter wereld.

.

Een Sikkens gecertificeerd schildersbedrijf

websitesetc-logo-VL-new
logo-LTV-VL
school
restaurant

Bedrijven en instellingen vertrouwen op VAN LAERE

Vastgoedonderhoud Eindhoven

Vastgoed-onderhoud

Succesvol samenwerken met instellingen en bedrijven, als het gaat om vastgoedonderhoud, vereist vertrouwd zijn met de "cultuur" binnen die instelling en bedrijven.

Schildersbedrijf VAN LAERE is flexible en ons team werkt al erg lang met elkaar samen. Daarom kunnen we snel en efficiënt inspelen op specifieke eisen en omstandigheden die werken in uw bedrijf of instelling met zich meebrengt.

 • Binnenschilderwerk

 • Behangen

 • Wandweefsels plakken

 • Buitenschilderwerk

 • Beglazing

 • Stucwerk

Vastgoedonderhoud filosofie

Zorgenvrij vastgoedonderhoud betekent in onze optiek: lange termijn planning, de beste producten gebruiken en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Luisteren naar de klant en creatief inspelen op veranderende omstandigheden staat daarbij centraal.

— Paul van Laere

schilder-Eindhoven-van-Laere-logo-tel-bl-gr
Sikkens Vakschilder Eindhoven
vca-gecertificeerd-schildersbedrijf-XSM
VAN LAERE Schilders is
VCA gecertificeerd
Vastgoed onderhoud Eindhoven

Duurzaam vastgoedonderhoud

Duurzaam vastgoedonderhoud, wat schilderwerk betreft, bereik je als de beste schilders superieure verfproducten gebruiken. Die combinatie geeft klanten het hoogste rendement op hun investering. Sikkens maakt de meest geavanceerde coatings ter wereld. VAN LAERE beschikt over de best opgeleide schilders die bekent zijn met de allernieuwste technieken.

Werkzaamheden waarvoor we geen in-huis vaklieden hebben worden gedaan door vaste partners waarmee we al jarenlang samen werken. Met VAN LAERE Schilders als centraal aanspreekpunt en eindverantwoordelijke, bent u in goede handen.

Vastgoedonderhoud-Eindhoven-Sikkens-vakschilder
Vastgoedonderhoud-buiten-schilderwerk

Buitenschilderwerk

Vakkundige oppervlaktebehandeling en daarna schilderen met topverf van Sikkens is de beste garantie voor een professioneel resultaat. Ons team van Sikkens Vakschilders staat voor u klaar.

Vastgoedonderhoud-binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Sommige binnenhuis situaties lenen zich meer  voor spuitwerk. Voor andere projecten is rollen  of kwastwerk de meest economische oplossing. Ons team heeft know-how en ervaring in alle drie.

Beglazing-voor-bedrijven

Beglazing

Goede beglazing kan energie besparen. Bedrijven en instellingen kunnen vertrouwen op de expertise van VAN LAERE Schilders voor advies, onderhoud en installering van alle vormen van beglazing.

Maak nu een afspraak

Onze offertes zijn altijd gratis en geheel vrijblijvend

schilder-Eindhoven-van-Laere-logo-tel-bl-gr

Schildersbedrijf VAN LAERE is VCA gecertificeerd. Dat houdt in verzekerd zijn van gegarandeerd veilige werkmethodes. Ook is VAN LAERE een erkend Sikkens Vakschildersbedrijf. Een waarborg dat uw vastgoedonderhoud wordt gedaan door  vakmensen die de beste producten gebruiken.

Contact Info
 • Waverstraat 9, 5626 DT Eindhoven

 • Kruisparkweg 58, 5684 AB Best

 • info@schildersbedrijfvanlaere.nl

 • 06 – 53 83 21 74
  K.v.K. nummer 17135270
  B.T.W.-nummer 118722657B01