Schilders Eindhoven

Over Ons

VAN LAERE Schilders is een allround schildersbedrijf met veel particulieren, bedrijven en instellingen als trouwe klanten.

Wat typeert VAN LAERE Schilders?

Weten wat belangrijk is. Verstandig zaken doen met integriteit is het fundament waar ons succes op rust. Goede intermenselijke relaties spelen daarbij een grote rol. Dit geldt voor relaties met de klant, maar ook voor de relatie met ons personeel. Wij hebben daarom ook veel trouwe klanten én trouw personeel.

Schildersbedrijf-Eindhoven-regio-Best-Eindhoven

Vakwerk door teamwerk

Schildersbedrijf VAN LAERE is niet zomaar een los ploegje schilders, een hecht team van schilders die hun vak verstaan en goed op elkaar zijn ingespeeld.

Paul an Laere
Eigenaar
Onze filosofie

Goed luisteren naar de klant

"Goed luisteren, maar ook snel en direct communiceren en je flexibel opstellen als plannen veranderen."

Kiezen voor schildersbedrijf VAN LAERE is kiezen voor een zorgenvrije afhandeling van ieder project, klein of groot. Tientallen lovende reviews van tevreden klanten in de regio Eindhoven getuigen hiervan.

De belangrijkste kenmerken van ons bedrijf zijn "dynamisch" en "flexibel". Dat heeft niet alleen betrekking op de relatie met onze klanten, maar ook op hoe wij als bedrijf functioneren.

Dat betekent o.a. op de hoogte blijven van de nieuwste producten en technieken. Gepartnerd zijn met Sikkens, de meest geavanceerde verf-producent ter wereld, sluit daar perfect op aan.

vca-test-1
VCA-certificaat

VAN LAERE Schilders houdt zich aan de VCA-richtlijnen betreffende werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid.

VvE-test-1
VvE Belang

VAN LAERE Schilders is lid van VvE Belang (Belangenorganisatie voor de VvE en appartementseigenaar), een extra zekerheid.

sikkens-test-1
Sikkens Vakschilders

Een Sikkens Vakschilders bedrijf inhuren verzekerd de klant van vakmensen die de meest geavanceerde producten gebruiken.

Maak nu een afspraak

Onze offertes zijn altijd gratis en geheel vrijblijvend

schilder-Eindhoven-van-Laere-logo-tel-bl-gr

Wij zijn dynamisch bijdetijds bedrijf. Dit betekent vakkennis up-to-date houden en de beste producten gebruiken.
Wat we niet zijn is een "offertedienst", dit zijn websites waar je offertes krijgt van onbekende schildersbedrijven. Wij doen al het schilderwerk zelf.

Contact Info
  • Waverstraat 9, 5626 DT Eindhoven

  • Kruisparkweg 58, 5684 AB Best

  • info@schildersbedrijfvanlaere.nl

  • 06 – 53 83 21 74
    K.v.K. nummer 17135270
    B.T.W.-nummer 118722657B01