*Erkend Sikkens Quality Painters® Schildersbedrijf voor de regio Eindhoven

Vastgoedonderhoud Eindhoven

Home Page // Vastgoedonderhoud eindhoven

Vastgoedonderhoud Eindhoven

Vastgoedonderhoud Eindhoven

Een erkend Sikkens Vakschilders® schildersbedrijf

VAN LAERE schilders behoort tot een selecte groep van ongeveer 200 schildersbedrijven in Nederland die van Sikkens het predicaat Sikkens Vakschilders® heeft ontvangen.  Met dit certificaat voldoen wij aan alle eisen die Sikkens stelt op het gebied van diploma’s, werkervaring en vakmanschap.

Vastgoedonderhoud   - onze filosofie -

Zorgenvrij vastgoedonderhoud betekent in onze optiek: lange termijn planning, gebruik maken van de beste producten en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Luisteren naar de klant, meedenken en creatief inspelen op veranderende omstandigheden staat bij ons centraal.

Vastgoedonderhoud Eindhoven, waarom ons kiezen?

Wij zijn een multidisciplinair schildersbedrijf met vele trouwe klanten in de regio Eindhoven. Wij zijn een dynamisch bedrijf, vooral wat betreft flexibiliteit en inzetbaarheid. Onze communicatie is snel en direct.  VAN LAERE schilders is VCA gecertificeerd en wij zijn geaccepteerd door de Belangenorganisatie voor de VvE

Vastgoedonderhoud voor instellingen en bedrijven

Succesvol samenwerken met instellingen en bedrijven, als het gaat om vastgoedonderhoud, vereist vertrouwd zijn met de "cultuur" binnen deze instelling en bedrijven. Omdat ons bedrijf relatief klein is kunnen wij snel en efficiënt inspelen op specifieke eisen die werken in uw bedrijf of instelling met zich meebrengt. Kortom, wij weten ons te gedragen op een manier die de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf zo min mogelijk verstoort.

Geen kopzorg door onze nazorg

"nazorg" ligt ons na aan het hart. Wij leveren ieder project schoon op, d.w.z. u hoeft geen schoonmaakdienst te boeken nadat wij klaar zijn. Ook maken wij altijd snel een analyse van het gedane project, vooral als het een nieuwe klant betreft, om te zien of er verbeteringen mogelijk zijn. Wij zijn niet 100% foutloos, maar wel 100% meedogenloos in het opsporen van die foutjes. Dat is de "cultuur" binnen ons bedrijf; constant vernieuwen en verbeteren. Wij rusten niet tot u tevreden bent.


      Wilt u meer weten? Bel: 06  5383 2174 voor een vrijblijvend gesprek

>  Binnen- en buitenschilderwerk
> Onderhoud en renovatie
>  Behangen en Wandweefsels plakken
>  Beglazing
>  VCA certificaat (Veiligheids Checklist Aannemers)

 

Vastgoedonderhoud Eindhoven - Altijd absoluut zorgvrij.