*Erkend Sikkens Quality Painters® Schildersbedrijf voor de regio Eindhoven

Particulieren

Home Page // Particulieren

van Laere schilders

Vertrouw uw huis toe aan een Sikkens Quality Painter® 

Optimaal schilderwerk is een kwestie van kwaliteit en planning. Om de kwaliteit te kunnen garanderen is een combinatie van de topkwaliteit verf van Sikkens, aangebracht door een vakbekwame schilder met de juiste diploma’s en bewezen ervaring een vereiste.

Een dergelijke, betrouwbare vakschilder wordt door Sikkens goed herkenbaar gemaakt doordat hij zich Sikkens Quality Painter® mag noemen. 

Van Laere schilders behoort tot deze selecte groep van ongeveer 200 schildersbedrijven in Nederland die van Sikkens het predicaat Sikkens Quality Painters® heeft ontvangen. Met dit certificaat voldoen wij aan alle eisen die Sikkens stelt op het gebied van diploma’s, werkervaring en vakmanschap.

Wat ons als relatief klein bedrijf kenmerkt is dat wij “dynamisch”, “flexibel” en heel klant-gericht zijn. Dat betekent vooral “luisteren” en “meedenken”. Of het nu gaat over kleuradvies of over hoe we kunnen zorgen dat uw huisdieren niet lijden onder onze aanwezigheid, wij denken aan alles en u kunt er van op aan dat het karwei vlekkeloos verloopt.

>  Binnen- en buitenschilderwerk
>  Onderhoud en renovatie
>  Behangen en Wandweefsels plakken
>  Beglazing

      Bel: 06  5383 2174 voor een vrijblijvend gesprek


Het Sikkens HuisSchilderPlan®
Sikkens huisschilder plan, schilder Eindhoven

Het Sikkens HuisSchilderPlan® kan ook een overweging zijn. U kiest dan voor zekerheid en continuïteit, altijd een kostenbesparende aanpak. Het is een manier om voor de onderhoudskosten van uw huis te budgeteren door een lange termijn onderhoudsplan op te stellen.