*Erkend Sikkens Quality Painters® Schildersbedrijf voor de regio Eindhoven

van Laere schilders

Home Page // Van laere schilders

van Laere schilders

Een Sikkens Vakschilder® in Eindhoven

Schildersbedrijf Eindhoven, Paul van Laere, schilderWij behoren tot een selecte groep van ongeveer 200 schildersbedrijven in Nederland die van Sikkens het predicaat Sikkens Vakschilder® hebben ontvangen.

Deze certificatie betekent dat wij voldoen aan alle eisen die Sikkens stelt op het gebied van diploma’s, werkervaring en vakmanschap.

Onze kenmerken als bedrijf zijn: "dynamisch" en "flexibel".  Voor de klant betekent dat: werken met een bedrijf dat snel reageert op uw telefoontjes, maar ook op veranderingen die optreden tijdens het werk. Alles wordt rechtstreeks bepraat met mij, de eigenaar.  Ik ben zelf bij ieder karwei aanwezig.  Wij zijn VCA gecertificeerd (garantie veilige werkmethodes). 

Intern houdt "dynamisch" en "flexibel" in, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, producten en technieken.  Het is daarom dat wij enthousiast "gepartnerd" hebben met Sikkens, de meest geavanceerde verfproducent ter wereld.

 --- Paul van Laere

>  Onovertroffen garantie op uw schilderwerk
>  Top producten van Sikkens
>  Bij de tijds vakmanschap
>  Degelijk en betrouwbaar
>  VCA certificaat (Veiligheids Checklist Aannemers)


Bel nu om een afspraak te maken - 06 5383 2174 Particulieren
Sikkens huisschilder plan, schilder Eindhoven

Kiezen voor schildersbedrijf van Laere in Eindhoven is kiezen voor een zorgenvrije afhandeling van ieder project, klein of groot.  Houtrot reparatie aan een paar kozijnen buiten of een heel huis opnieuw schilderen en behangen; ieder karwei is welkom en krijgt onze volledige aandacht.  Wij beschikken over een uitgebreide  expertise en kunnen ieder karwei snel en efficiënt uitvoeren.  Onze partnership met een gerenommeerd bedrijf als Sikkens staat daar mede garant voor.

Het Sikkens HuisSchilderPlan® is overigens ook een overweging waard.
U kiest dan voor zekerheid en continuïteit en dat blijkt in de praktijk een
kostenbesparende aanpak te zijn.

 

Bedrijven

Zorgenvrij vastgoedonderhoud betekent in onze optiek: actief en geëngageerd meedenken over lange termijn planning.  Gebruik maken van de beste producten en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken zijn daarvoor onontbeerlijk.  Wij zijn een multidisciplinair schildersbedrijf met vele trouwe klanten in de regio Eindhoven.

Kies voor ons.  Wij zijn jong, dynamisch en bij de tijd.  Dit betekent niet alleen up-to-date vakkennis, maar ook vooral flexibiliteit, snel inzetbaar zijn en directe communicatie.

Bel 06 5383 2174  Wij kunnen u helpen.