*Erkend Sikkens Quality Painters® Schildersbedrijf voor de regio Eindhoven

Spuitwerk

Home Page // Spuitwerk

latex spuiten Eindhoven

Spuitwerk — Eindhoven

Waar u ook voor kiest, spuitwerk of traditioneel schilderwerk, het niveau van het geleverde werk hangt uiteindelijk toch af van de kwaliteit van de gebruikte verfproducten en het vakmanschap van de schilder.
VAN LAERE schilders in Eindhoven is een erkend Sikkens Quality Painters® schildersbedrijf. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die Sikkens stelt op het gebied van diploma’s, werkervaring en vakmanschap. Wij werken voor bedrijven en paticulieren.

Spuitwerk, voor en nadelen

Het eindresultaat van spuitwerk is anders dan dat van traditioneel schilderwerk. Spuitwerk geeft een gladder resultaat. Traditioneel schilderwerk heeft een meer ambachtelijke uitstraling. Verfspuitwerk kan ook, voor projecten die daarvoor geschikt zijn, de meest economische oplossing zijn. Niet alle binnenhuis situaties lenen zich voor spuitwerk. Ook buiten is spuitwerk niet altijd de beste oplossing. Wij helpen u graag bij het maken van een verstandige keuze.

Luchtverversing en stofafzuiging, belangrijk!

Een goed eindresultaat bij zowel airless spuitwerk als traditioneel schilderwerk valt of staat bij de preparatie van de ondergrond. Dat veroorzaakt stof. Het spuiten van verf creëert een fijne nevel. Voor beide situaties is stofafzuiging en luchtverversing absoluut noodzakelijk (helaas wordt hier door de meeste schilders nog te weinig aandacht aan besteed). Wij gebruiken een Airbo aircleaning systeem dat de lucht ververst en fijnstof verwijderd.
Ook belangrijk te weten— Wij gebruiken een aircoat spuitmachine van Wagner die door een compressor met lucht wordt ondersteund. Hierdoor is de druk bij het spuiten lager dan bij gebruik van conventionele airless spuitmachines. Met deze nieuwe technologie heb je minder last van nevel. Ondanks dat, blijft luchtverversing en stofafzuiging toch een must!

Spuitwerk en latex spuiten. Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn een multidisciplinair schildersbedrijf met vele trouwe klanten in de regio Eindhoven. Wij zijn een dynamisch bedrijf, vooral wat betreft flexibiliteit en inzetbaarheid. Onze communicatie is snel en direct.  VAN LAERE schilders is VCA gecertificeerd en wij zijn geaccepteerd door de Belangenorganisatie voor de VvE

 


      Wilt u meer weten? Bel: 06  5383 2174 voor een vrijblijvend gesprek